2023. március 20., hétfőMa Klaudia napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 398,00 Ft | USD: 373,00 Ft | CHF: 402,00 Ft
2023.03.20. Klaudia Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 398,00 Ft | USD: 373,00 Ft | CHF: 402,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Meggyilkolta barátnője szeretőjét egy putnoki férfi

Hirdetés

Meggyilkolta barátnője szeretőjét egy putnoki férfi

A 37 éves nő egy olyan férfivel élt együtt Putnokon, akivel gyerekkori barátság kötötte össze, közben pedig egy 22 éves férfival volt kapcsolata. A két férfi között többször is volt konfliktus féltékenység miatt.2021 novemberében a nő a lakótársával és egy közös ismerősükkel italozott a helyi kocsmában, majd vettek még alkoholt, és otthon tovább ittak. Később mindhárman elmentek a házból, majd a nő és a lakótársa visszamentek oda.

Késő éjszaka a férfi odament a házhoz, a barátnőjét kereste. Dörömbölt az ajtón, majd benyitott, és rajtakapta a barátnőjét és a lakótársát szex közben. A lakótárs el is mondta a férfinak, hogy lefeküdt a barátnőjével. A férfi erre még idegesebb lett, megütötte a nőt, majd rátámadt a lakótársra is. A nő látta, hogy a lakótársa bajban van, mégsem tett semmit, elszaladt. Lett volna lehetősége segítséget kérni, de nem tette meg.

Forrás:
https://www.origo.hu/itthon/20230124-egy-putnoki-ferfi-meggyilkolta-a-baratnoje-szeretojet.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

A magyarok többsége szerint Brüsszel felelős az inflációért

A magyarok többség a brüsszeli szankciókat okolja a drágulásért – ez derült ki korábban a …