2022. május 20., péntekMa Bernát, Felícia napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 384,00 Ft | USD: 363,00 Ft | CHF: 373,00 Ft
2022.05.20. Bernát, Felícia Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 384,00 Ft | USD: 363,00 Ft | CHF: 373,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Megérkezett Budapestre Ursula von der Leyen, már tárgyalnak Orbán Viktorral

Hirdetés

Megérkezett Budapestre Ursula von der Leyen, már tárgyalnak Orbán Viktorral

Hétfő délután jelentette be az Európai Bizottság elnökének szóvivője, Eric Mamer, hogy Ursula von der Leyen még ma Budapestre érkezik, hogy Orbán Viktorral az európai biztonságról és az energiaellátásról tárgyaljon.

Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője arról tájékoztatta az MTI-t, hogy az Európai Bizottság elnöke a Karmelita kolostorban, munkavacsora keretében egyeztet Orbán Viktorral.

Gulyás Gergely és Szijjártó Péter is ott van a tárgyaláson

A találkozón elhangzottakról egyelőre nincs információ, de a Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képekből kiderül, hogy Ursula von der Leyen megérkezett Magyarországra. A fotókon az uniós testület elnöke és a magyar kormányfő mellett feltűnik Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter, Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter, valamint Bóka János, a miniszterelnök európai uniós kérdésekért felelős államtitkára.

Hirdetés

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2022/05/09/budapest-ursula-von-der-leyen-orban-viktor/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Donald Trump: Orbán Viktor jó ember és páratlan munkát végez a hazájáért – videó

A java még most jön – mondta Donald Trump, volt amerikai elnök a CPAC Hungarynak …