2022. november 28., hétfőMa Stefánia napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 412,00 Ft | USD: 397,00 Ft | CHF: 420,00 Ft
2022.11.28. Stefánia Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 412,00 Ft | USD: 397,00 Ft | CHF: 420,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Megérkezett az ország karácsonyfája a Kossuth térre

Hirdetés

Megérkezett az ország karácsonyfája a Kossuth térre

Az Index is beszámolt róla, hogy idén a Heves megyei Apcról érkezik az ország karácsonyfája Budapestre, a Kossuth térre. A 18 méter magas, hetven centiméter törzsátmérőjű, hat-nyolc tonnás ezüstfenyő egy idős házaspár családi házának kertjét díszítette. 

A fát ők ültették 42 évvel ezelőtt. Az Országgyűlés Sajtóirodája arról is tájékoztatást adott, hogy a fenyőfa a katasztrófavédelem szakembereinek, valamint a honvédség és a rendőrség munkatársainak közreműködésével érkezik meg hétfőn a Parlamenthez.

A Magyar Koncessziós Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. (MKIF) kamerái rögzítették azt a konvojt, amely hétfő kora délután hajtott fel az M3-as autópályára az ország karácsonyfájával.

Hirdetés

Hétfő késő délután Szentkirályi Alexandra kormányszóvívó, Hende Csaba, az Országgyűlés törvényalkotásért felelős alelnöke és Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője is posztolt képeket a Kossuth térre megérkező karácsonyfáról.

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Falexandraszentkiralyi.gov%2Fposts%2Fpfbid02PSHoHSpYXYSYDk9KWtqicJ65ujCyxyAoKJUCbdtdWikF48kEFvNQPWVq9PfnAUdel&show_text=true&width=500" width="500" height="754" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2022/11/21/orszag-karacsonyfaja-parlament-kossuth-lajos-ter-ezustfenyo-apc/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Több megyére is kiadták a figyelmeztetést

Több megyére is kiadták a figyelmeztetést

Hétfőn sokfelé indul párás, ködös idővel a nap, és napközben is többfelé maradhat szürke az …