2023. február 6., hétfőMa Dóra napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 389,00 Ft | USD: 361,00 Ft | CHF: 391,00 Ft
2023.02.06. Dóra Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 389,00 Ft | USD: 361,00 Ft | CHF: 391,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Megérkezett a reakció a Márki-Zay Péteréket támogató szervezettől Rákay Philip videójára

Hirdetés

Megérkezett a reakció a Márki-Zay Péteréket támogató szervezettől Rákay Philip videójára

„Tetten értem a dollárbaloldalt” – jelentette be tegnapi videójában Rákay Philip a Márki-Zay Péter mozgalmához érkezett amerikai támogatás ügyében.

Rákay Philip szerint az Action for Democracy honlapja „három hazugságot is cáfol”. A három pontról tegnapi cikkünkben így számoltunk be:

  1. Azt mondták, hogy az amerikai dollárok nem kampányra, hanem kultúraváltásra érkeztek. „Az Action for Democracy nem adományozott egyetlen fillért sem az MMM számára az országgyűlési választási kampányra” – idézte Korányi Dávidot a videó. Rákay szerint ez azért hazugság, mert a felületen azt írták: „A legkritikusabb választás előttünk áll, amit a világ valaha látott. A demokrácia sorsa ezen a választáson és az Orbán-féle diktátorok megállításán múlik. Ezért harcol az Action for Democracy. Adakozol erre a célra?”
  2. A második, amelyet hazugságnak vélt Rákay, hogy csak magyar útlevéllel lehetett adakozni. Majd a felületen bemutatta, hogy az adakozáshoz nem is volt szükség az útlevélszám megadására, ugyanis nem volt ilyen mező.
  3. A harmadik baloldali állítás szerint mikroadományozók ezrei dobták össze a pénzt. Rákay hangsúlyozta, hogy folyamatosan azt hajtogatják: „tízezer számra mikroadományokon keresztül” támogatták őket, azonban videója alapján a felületen bekapcsolva maradt az adományszámláló, ami 11 adakozót mutatott.

Korányi Dávid reagált

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/belfold/2022/11/28/koranyi-david-marki-zay-peter-rakay-philip-action-for-democracy-valasztas2022/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Videó: Egy kidobott fenyőfa talált telibe egy luxusautót Esztergomban

Videó: Egy kidobott fenyőfa talált telibe egy luxusautót Esztergomban

A fedélzeti kamerás felvételen látható, ahogy az autós szabályszerűen halad, de a szél egyszer csak …