2023. szeptember 22., péntekMa Móric napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 386,00 Ft | USD: 363,00 Ft | CHF: 400,00 Ft
2023.09.22. Móric Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 386,00 Ft | USD: 363,00 Ft | CHF: 400,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Megérkezett a Fidesz figyelemfelhívó kampánya a baloldal háborúpártiságáról

Megérkezett a Fidesz figyelemfelhívó kampánya a baloldal háborúpártiságáról

A Fidesz figyelemfelhívó kampányt indít – vetítette elő Hollik István még pénteken az MTI-hez eljuttatott videónyilatkozatában. A nagyobbik kormánypárt kommunikációs igazgatója hangsúlyozta, hogy a kampányra azért van szükség, mert a baloldal a háború pártján áll, és „minden magyar embernek joga van tudni”, hogy ez milyen veszélyekkel jár.

A párt ígéretéhez híven szombat délután egy videót tett közzé, amelyben többek között Karácsony Gergelyt láthatjuk.

Mint ismert, a főpolgármester május 24-én volt az ATV Egyenes beszéd című műsorának a vendége, és miközben a 3-as metró felújításáról beszélt, megjegyezte: „Éppen egy háborúban állunk azzal az országgal, amely beszállítója volt ennek a metrókocsi-beszerzésnek”. Amikor a műsorvezető, Szöllősi Györgyi jelezte neki: „szerencsére nem állunk háborúban senkivel”, a városvezető rávágta: 

én azt gondolom, hogy de.

A Fidesz a videóban más baloldali politikusok háborúval kapcsolatos kijelentéseit is összegyűjtötte.

  • A videóban előbukkan Tordai Bence, a Párbeszéd – Zöldek társelnöke, amint azt mondja: „Ahogy minden tisztességes ország küld fegyvereket Ukrajnának, úgy Magyarországnak is kellene”.
  • Szintén bevágták a videóba azt is, amikor Cseh Katalin, a Momentum európai parlamenti képviselője arról beszélt: „egyértelmű, hogy a NATO-nak segítenie kell Ukrajnának avval, hogy megkapják azokat a fegyvereket, amikkel meg tudják vívni ezt a háborút”.
  • Ismét felbukkant továbbá az a Partizán-interjú, ahol Márki-Zay Péter, Orbán Viktor korábbi ellenfele azt mondta, hogy ha a NATO úgy dönt, akkor akár katonai segítséget is biztosítani kell.

Mint ismert, a Fidesz–KDNP a háború kezdete óta azt hangsúlyozza, hogy a kormány a béke pártján áll, álláspontjukat két politikai nyilatkozatban is rögzítették. Az első békepárti határozatot tavaly, a <a […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2023/05/27/fidesz-ellenzek-balolal-haboru-beke-figyelemfelhivo-kampany/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Závech Research: Gyengült a Fidesz, de még így is toronymagasan vezet

Závech Research: Gyengült a Fidesz, de még így is toronymagasan vezet

A ZRI Závecz Research Intézet szeptember első felében, ezer fő megkérdezésével, személyes adatfelvételi módszerrel végzett …