2022. szeptember 26., hétfőMa Jusztina napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 406,00 Ft | USD: 419,00 Ft | CHF: 425,00 Ft
2022.09.26. Jusztina Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 406,00 Ft | USD: 419,00 Ft | CHF: 425,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Megdöbbentő részleteket árult el a zuglói postarablás szemtanúja

Hirdetés

Megdöbbentő részleteket árult el a zuglói postarablás szemtanúja

Amint arról az Origo is írt, szerda délután egy félőrült férfi, késsel a kezében akart kirabolni egy zuglói postát. Amikor azonban rájött, hogy nem fog pénzt kapni, gyorsan elszaladt. A rendőrök azonban három percen belül elfogták a 49 éves férfit. Egy vásárló közösségi oldalán mesélte el a bent történteket. Mint írta, az ámokfutó egyik pillanatról a másikra berontott, és azonnal egy meghatározott összeget követelt. 

Beviharzott ordítva egy félőrült srác, hogy “postarablás!”. Elővett egy kést, és ablakról ablakra járva követelt hatvanezerpárszáz forintot, mert “nem fizették ki és ennyi jár neki”

Befenyítette az ott dolgozót: “ezt még nagyon meg fogod bánni” és őrjöngve kirohant. Ilyet eddig csak filmekben láttam, most sikerült átélnem

– tette hozzá a szemtanú. Hozzátéve: a férfi kifelé még egy bankautomatát is megtámadott, mivel a szemtanú szerint arra is rásózott párat rövid életű menekülési akciója közben.

Hirdetés

A rabló elmenekülése után a dolgozókat még negyedórán keresztül bent tartották. A férfit közfeladatot ellátó személy sérelmére, felfegyverkezve elkövetett rablás bűntett kísérlete miatt hallgatták ki gyanúsítottként. A rendőrök őrizetbe vették és előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására.

Forrás:
https://www.origo.hu/itthon/20220916-reszleteket-arult-el-a-zugloi-postarablas-egyik-szemtanuja.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Orbán Viktor: Bravo, Giorgia!

Forrás: https://www.origo.hu/itthon/20220926-orban-viktor-bravogiorgia.html *Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze …