2021. szeptember 28., keddMa Vencel napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 359,00 Ft | USD: 307,00 Ft | CHF: 331,00 Ft
2021.09.28. Vencel Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 359,00 Ft | USD: 307,00 Ft | CHF: 331,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Még ma is sokan kiabálják Győrfi Pálnak, hogy maradjon otthon

Hirdetés

Még ma is sokan kiabálják Győrfi Pálnak, hogy maradjon otthon

„Maradj otthon! bácsivá” vált Győrfi Pál a járvány alatt, hiszen mindenkit erre kért. Sokan még ma is ezt kiabálják utána az utcán – erről is beszélt az Országos Mentőszolgálat szóvivője a Borsnak adott interjúban. Hozzátette, olyan érzés ez számára, mintha valamiféle mesefigura lenne, ugyanis a gyerekek körében is nagyon népszerű lett, azonnal fel szokták ismerni. 

Győrfi Pál azonban azt is elárulta, intelmei ellenére ő nem tudott otthon maradni, és félt is, nehogy hazavigye a koronavírust. Ez az időszak a családjának is nagyon nehéz volt, feleségének három általános iskolás gyerekük online oktatását is felügyelnie kellett. A szóvivő esetenként komoly szorongással feküdt le aludni, ha úgy érezte, elkaphatta a betegséget. Feleségével azonban mély és harmonikus a viszonya, így ez segített számára átvészelni a helyzetet.

Győrfi Pál

Győrfi Pál

Hirdetés

Fotó: Szigetváry Zsolt / MTI

Az Országos Mentőszolgálat szóvivője arról is beszélt, hogy tetszettek neki a bezártság alatt róla készült mémek. Mint azt megállapította, egyik sem volt gonoszkodó közülük.

A legkreatívabbnak azt találtam, amikor nagyon öreg Győrfi Pált csináltak belőlem és az volt a kép mellé írva: 2037, még egy kicsit tartsanak ki! Nem sértődtem meg, sőt, többet meg is osztottam a saját közösségi oldalaimon, elvégre nehéz pillanatokban a humor gyógyszerként működhet

 – fogalmazott.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/08/01/gyorfi-pal-koronavirus-maradj-otthon-negyedik-hullam/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Nemi erőszakra kényszerítés és emberkereskedelem a 22 éves férfi bűnlajstromán

Emberkereskedelem bűntette és más súlyos bűncselekmények miatt emelt vádat a Nógrád Megyei Főügyészség egy 22 …