2022. július 7., csütörtökMa Appolónia napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 409,00 Ft | USD: 400,00 Ft | CHF: 412,00 Ft
2022.07.07. Appolónia Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 409,00 Ft | USD: 400,00 Ft | CHF: 412,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Meg kell erősíteni a határ védelmét

Hirdetés

Meg kell erősíteni a határ védelmét

– A déli határaink védelmét ősszel tovább kell erősíteni – jelentette ki Rétvári Bence, a Belügyminisztérium politikai államtitkára, miniszterhelyettes az Országgyűlésben, hívja fel rá a figyelmet a Magyar Nemzet.

A politikus kiemelte: a napokban átlépi az illegális határátlépők száma a százezret. Idén már több mint 97 ezer illegális bevándorlót tartóztattak fel a magyar hatóságok, míg tavaly eddig időarányosan csak 42 ezret. Ez azt jelenti, hogy idén megduplázódhat az illegális migráció az elmúlt évi számhoz képest, pedig a tavalyi is két és félszerese volt a tavalyelőttinek.

Ez idáig 28 rendőrnek okoztak sérülést. Hivatalos személy elleni erőszak miatt 61, közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt pedig 78 alkalommal indult eljárás.

Forrás:
https://www.origo.hu/itthon/20220618-meg-kell-erositeni-a-hatar-vedelmet.html

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Nem nézik Liptai Claudia cukrászműsorát az RTL-n, gyorsan csináltak egy álbotrányt

Az egyértelműen forgatókönyv szerint történő balhé azzal indult, hogy két szereplő összeszólalkozott az egyik feladat …