2021. június 19., szombatMa Gyárfás napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 355,00 Ft | USD: 298,00 Ft | CHF: 324,00 Ft
2021.06.19. Gyárfás Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 355,00 Ft | USD: 298,00 Ft | CHF: 324,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Még idén is a dízelmozdonyok füstjét szívjuk a Balaton északi partján

Hirdetés

Még idén is a dízelmozdonyok füstjét szívjuk a Balaton északi partján

Bár jövő hétvégén indul a balatoni szezon, és a MÁV eredetileg azt ígérte, hogy addigra az északi parton is működni fog a villamos felsővezeték, úgy tűnik, hogy ez egyelőre akadályokba ütközik.

Először is újra eredménytelen lett a Balatonfüred–Tapolca–Keszthely közötti vasútvonalak villamosításának tervezésére kiírt tender. A nyertes pályázónak a 105 kilométer hosszú vonalon az egy vágányú szakaszok kiváltása, a villamosítás és a központi forgalomirányítás megtervezése lett volna a feladata.  Ám végül egyetlen pályázat érkezett, ezért  az ajánlatkérő Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő eredménytelennek nyilvánította a tendert.

Az <a […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/06/09/balaton-eszaki-part-vasut-villamositas-mav-tender/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Lázár János konzultációt indít a szívügyéről

Lázár János konzultációt indít a szívügyéről

Internetes konzultáció indul az ősztől közlekedő Hódmezővásárhely-Szeged tram-train (villamosvasút) üzemeltetéséről – tájékoztatta Lázár János, a beruházásért …