2021. április 10., szombatMa Zsolt napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 358,00 Ft | USD: 301,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
2021.04.10. Zsolt Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 358,00 Ft | USD: 301,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Még el sem indult A Nagy Ő, máris kérője akadt Tóth Dávidnak

Hirdetés

Még el sem indult A Nagy Ő, máris kérője akadt Tóth Dávidnak

Azon gondolkodom, hogy vajon észre fogod-e venni, ha a lányok közül valaki rád hajt. Merthogy fél éven át öltöztettelek korábban, és nem vetted észre, hogy küldtem feléd a jeleket – mondta Holdampf Linda a Life TV reggeli műsorában Tóth Dávidnak, aki a hamarosan induló A Nagy Ő főszereplője lesz.

Ripost beszámolója szerint az interjú közben a műsorvezető egyáltalán nem fogta vissza magát. Egyértelműen jelezte, mennyire tetszik neki a világbajnok magyar kajakozó.

Dávid, te egyébként minek is keresel párt? Hiszen már jól ismered azt a nőt, aki igazán hozzád való

− tetézte a műsorvezető. Azonban úgy tűnik, annak ellenére, hogy izzott a levegő a stúdióban, továbbra is egyoldalú marad az érdeklődés Holdampf Linda és Tóth Dávid között.

Hirdetés

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/03/31/toth-david-olimpikon-musorvezeto-szerelem/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Erdő Péter elárulta, mikor nyitnak a templomok

Erdő Péter elárulta, mikor nyitnak a templomok

Április 17-től ismét megnyitják kapuikat az Esztergom-Budapesti főegyházmegye katolikus templomai – adta közre Erdő Péter bíboros, prímás …