2021. május 12., szerdaMa Pongrác napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
2021.05.12. Pongrác Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Még délután is képtelenség időpontot foglalni oltásra

Hirdetés

Még délután is képtelenség időpontot foglalni oltásra

Korábban már írtunk arról, hogy délelőtt elérhetetlenné vált az a portál, ahol – péntek reggeltől kezdve – többek közt a Pfizer vakcinával való oltásra is lehetett időpontot foglalni. A weboldal délután fél négykor csak tölt és tölt, majd nagy nehezen bejön

de amiért létrehozták, tehát az időpontfoglalás még mindig nem működik rajta.

Hirdetés

Az „Oltás időpontfoglalás” gombra nyomva először azt írta ki a rendszer, hogy az oldal nem küldött adatokat. Az alábbiakban láthatnak a lépésekről képernyőfotót: 

EESZT.png

Miután többször is újrapróbáltuk, kiderült, hogy ennek ellenére ezután is átirányít máshova a rendszer. Némi várakozás után ugyanis eltűnik a fenti üzenet, és helyette egy üres, fehér oldal fogad, miközben a fejlécben azt írja ki, hogy „Nem található oldal”. 

EESZT üres.png

Majd újabb várakozás után a rendszer – mindenféle közlés nélkül – átirányít a lakossági portál egy teljesen másik oldalára, amely a digitális önrendelkezésről szól. A fejlécben megmaradó üzenet viszont továbbra is jelzi azt, hogy az oldal, amit mi keresnénk, nem található: 

EESZT 1.png

Az oldalt számítógép mellett telefonon is megpróbáltuk elérni, de ott is ugyanerre, a digitális önrendelkezésről szóló oldalra sikerült csak eljutnunk. 

Megtámadták

Terheléses támadás érte az időpontfoglaló kormányzati oldalt. A támadás a receptfelírás rendszerét is érintette, de ezt már helyreállították. Az időpontfoglaló honlap helyreállítása jelenleg is zajlik. A támadást felelőtlen emberek követték el – […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/04/30/eeszt-oldal-osszeomlasa-penteken-koronavirus-oltas-pfizer-vakcina-/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Egy 36 éves nő a koronavírus legfiatalabb áldozata

Egy 36 éves nő a koronavírus legfiatalabb áldozata

Egy 36 éves nő volt a koronavírus legfiatalabb áldozata kedden – derül ki a kormányzati …