2022. május 17., keddMa Paszkál napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 387,00 Ft | USD: 369,00 Ft | CHF: 370,00 Ft
2022.05.17. Paszkál Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 387,00 Ft | USD: 369,00 Ft | CHF: 370,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Még akkor is szurkálta volt szerelmét a nagyari férfi, amikor már meghalt

Hirdetés

Még akkor is szurkálta volt szerelmét a nagyari férfi, amikor már meghalt

Egy szakértő szerint még holtában is szurkálta volt szerelmét a férfi, aki 2021-ben kivégezte egykori élettársát Nagyaron.

A jelentés szerint a gyilkos nem tudta elviselni, hogy volt párjának új kapcsolata volt, többször felkereste és zaklatta a nőt. Azonban a féltékenység gyilkossággal végződött: egy vita hevében először megverte, majd 92-szer megszúrta a nőt egy tapétavágóval és egy késsel. 

Látván, mi történik, 14 éves közös lányuk próbált a nőnek segíteni, aki egy késsel rohant hozzá, de a férfi kikapta a kezéből és megütötte, ez után újra megszúrta egykori párját. A tettest napokon belül elítélheti a bíróság, akár életfogytiglant is kaphat – számolt be a Tények.

Ebben a cikkben szexuális visszaélés a téma. Kérjük, olvassa el erről szóló írásunkat is!

Hirdetés

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2022/05/11/keseles-szerelem-ferfi-no/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

A DK szerint kiüresítették a népszavazás intézményét

A DK szerint kiüresítették a népszavazás intézményét

A Demokratikus Koalíció (DK) képviselője, Sebián-Petrovszki László azt mondta parlamenti felszólalásában, hogy Orbán Viktor kormánya tönkretette a …