2023. június 6., keddMa Norbert napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 369,00 Ft | USD: 345,00 Ft | CHF: 379,00 Ft
2023.06.06. Norbert Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 369,00 Ft | USD: 345,00 Ft | CHF: 379,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Meg akartak erőszakolni egy 15 éves lányt Újbudán

Hirdetés

Meg akartak erőszakolni egy 15 éves lányt Újbudán

A vád szerint február 28-án este a 11. kerületi Költők Parkjában találkozott a román férfi a kamasszal. Beszélgetni kezdtek, aztán felmentek a férfi újbudai lakásába. Ott folytatták a beszélgetést és közben ittak is. Egy idő elteltével a lány úgy döntött, hogy hazamegy. Felállt és már éppen elindult volna, amikor a férfi erősen, fájdalmat okozva, megragadta a kezét.

Közölte vele, hogy nem mehet sehova, majd az ágyra rántotta és erőszakoskodni kezdett vele.

A Budapesti XI. és XXII. Kerületi Ügyészség a tettét beismerő férfit gyorsított eljárásban állította bíróság elé. A tárgyalás eredményeként a Budai Központi Kerületi Bíróság a férfit a váddal egyezően, 18. év alatti személy sérelmére elkövetett szexuális erőszak kísérlete miatt bűnösnek mondta ki, amiért 4 év fegyházbüntetésre ítélte és végleges hatállyal eltiltotta a kiskorúakat érintő valamennyi foglalkozástól. A bíróság ügyészi indítványra fenntartotta a férfi letartóztatását a másodfokú eljárás végéig. Az ítélet nem jogerős, mert a férfi és a védőja fellebezett az ítélet ellen.

Forrás:
https://www.origo.hu/itthon/20230327-roman-ferfi-akart-megeroszakolni-egy-kislany-ujbudan.html

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

20 ezer penészes, jelöletlen tojást foglalt le a NAV – videó

Sem a tojások héján, sem pedig a csomagolásukon nem volt jelölés és az árut nem …