2022. január 27., csütörtökMa Angelika napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 359,00 Ft | USD: 318,00 Ft | CHF: 346,00 Ft
2022.01.27. Angelika Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 359,00 Ft | USD: 318,00 Ft | CHF: 346,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Medián: Még az ellenzéki szavazók harmada is úgy gondolja, hogy a Fidesz nyeri a választást

Hirdetés

Medián: Még az ellenzéki szavazók harmada is úgy gondolja, hogy a Fidesz nyeri a választást

Az előválasztás óta lankadni látszik az ellenzék lendülete, az októberben kimutatott holtverseny után decemberben a teljes szavazókorú népesség körében 5 százalékpontnyi a Fidesz előnye – derül ki a Medián legfrissebb kutatásából. A szavazókorú népesség 63 százaléka arra számít, hogy újra a Fidesz nyeri a választást, még az ellenzéki listát támogatók 32 százaléka is így gondolja.

Ha a közeljövőben lenne az országgyűlési választás a szavazókorú népesség 39 százaléka támogatná a jelenlegi kormánypártokat, 34 százalék az ellenzék közös listáját. A választani tudóknál 45 százalékon áll a Fidesz, 40 százalékon az ellenzék. A választani tudó biztos szavazóknál viszont 45-44-re az ellenzék vezet a HVG-nek készült felmérésben.

A támogatók elkötelezettségét figyelve továbbra is az ellenzéké az előny, a táboruk 87 százaléka biztos szavazónak vallja magát, szemben a kormánypártiak 74 százalékával.

Hirdetés

A közelmúltban az belső felhasználásra szánt kutatás

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/12/29/median-meg-az-ellenzeki-szavazok-harmada-is-ugy-gondolja-hogy-a-fidesz-nyeri-a-valasztast/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Drogközpont lehetett Pásztó – több száz millió forint értékű kábítószert találtak

Drogközpont lehetett Pásztó – több száz millió forint értékű kábítószert találtak

Több száz millió forintnyi kábítószert találtak a rendőrök Pásztón egy 52 éves férfi és 19 …