2021. június 19., szombatMa Gyárfás napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 355,00 Ft | USD: 298,00 Ft | CHF: 324,00 Ft
2021.06.19. Gyárfás Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 355,00 Ft | USD: 298,00 Ft | CHF: 324,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / MÁV: hajszálon múlt a katasztrófa

Hirdetés

MÁV: hajszálon múlt a katasztrófa

Csütörtök hajnalra befejezték a felsővezeték helyreállítását a hétfői baleset helyszínén, így újraindulhatott a forgalom Sárospatak és Sátoraljaújhely között. Reggel még érintett néhány járatot a korlátozás, azóta viszont az eredeti menetrend szerint közlekednek a vonatok.

A kisiklott vezérlőkocsi daruzása a jármű sérülésének súlyossága miatt elhúzódott, a roncsot csak szerda estére sikerült a vasúti pályára emelni. A vasúti daru elvonulása után éjszaka tudták megkezdeni a felsővezeték helyreállítását. Az áramellátást visszakapcsolták és a biztosítóberendezést is helyreállították. Bár a károk a hat héttel ezelőtti fekete kedd több száz milliós összegét nem közelítik meg, de nagyságukat jól mutatja a helyszínen készült videó. 

Hirdetés

<iframe […]A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/06/03/baleset-mav-satoraljaujhely-vonatok-ujra-jarnak/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Lázár János konzultációt indít a szívügyéről

Lázár János konzultációt indít a szívügyéről

Internetes konzultáció indul az ősztől közlekedő Hódmezővásárhely-Szeged tram-train (villamosvasút) üzemeltetéséről – tájékoztatta Lázár János, a beruházásért …