2021. szeptember 26., vasárnapMa Jusztina napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 303,00 Ft | CHF: 328,00 Ft
2021.09.26. Jusztina Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 303,00 Ft | CHF: 328,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Matracon tűnt el egy pár a Balatonban

Hirdetés

Matracon tűnt el egy pár a Balatonban

Két civil segített a rendőrségnek kimenteni a Balaton partjairól másfél kilométerre elsodródott párt − közölte a rendőrség. A hatóságok péntek este tíz órakor kaptak bejelentést egy kétségbeesett apától, aki elmondta, hogy fia és születésnapját ünneplő barátnője egy matraccal mentek fürödni napnyugtakor, de azóta nem látta őket.

A vízi rendőrök a bejelentés után azonnal elkezdték keresni a párt, de nem találták őket a part közelében. Ezután az eltűntek nevét kezdték kiabálni, akik nem sokkal később segélykéréssel válaszoltak. A rendőrök az autó reflektorával próbálták felkutatni, hol lehet a pár, de nem találták őket.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/08/14/balaton-matrac-eletmento-segitseg-balatonfoldvar/

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Meghalt Baksa-Soós János

Hosszú betegség után, öt nappal hetvenharmadik születésnapja után meghalt Baksa-Soós János, választott nevén Január Herceg …