2020. október 20., keddMa Vendel napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 365,00 Ft | USD: 311,00 Ft | CHF: 340,00 Ft
2020.10.20. Vendel Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 365,00 Ft | USD: 311,00 Ft | CHF: 340,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Maszkolunk: hordjuk, ha muszáj, de olcsó legyen

Maszkolunk: hordjuk, ha muszáj, de olcsó legyen

Minden második magyar fontosnak tartja, hogy megfelelően védjen a szájmaszk a vírus ellen, mégis a megkérdezetteknek csupán nyolc százaléka hord minősített szájmaszkot – derült ki egy piackutatásból. 

Az országos felmérésben azokra a kérdésekre keresték a válaszokat, hogy a vírus első hullámához képest hogyan változtak az online vásárlási szokások, milyen típusú maszkot hordanak az emberek, honnan szerzik be, hogyan hordják azokat, és ráadásként mit gondolnak a vírus második hullámáról. Utóbbi kérdésre a 65 százalék válaszolta azt, hogy a szigorítások ellenére figyelmen kívül hagyja a vírus jelenlétét.

További érdekes eredmények a kutatásból: 

  • 58 százalék válaszolt határozott igennel a szokott-e online vásárolni kérdésre, annak ellenére, hogy a szájmaszkot csupán a kitöltők 23 százalék szerzi be online.
  • A legtöbben a bolti vásárlást részesítik előnyben, és főleg az ár dönt: azok az emberek, akiknek nem számít, hogy minősített legyen a maszk, biztosan az első és legolcsóbb eldobható vagy textilmaszkot veszik le a polcról.

Összefoglalva az eredményeket, valószínűnek tűnik, hogy a minket bombázó borzalmas mennyiségű koronavírussal kapcsolatos hír nyomán belefáradtunk a folytonos készenléti állapotba és a rengeteg, napról napra változó rendelkezésbe, ezért az ingerküszöbünk is […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2020/10/07/maszkviselesi_szokasaink_olcso_legyen_es_nem_hordjuk_csak_ha_muszaj/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Késnek a vonatok Pécs és Dunaújváros irányába

Késnek a vonatok Pécs és Dunaújváros irányába

Jelentős késések vannak a Budapest–Pusztaszabolcs–Pécs és a Budapest–Pusztaszabolcs–Dunaújváros vasútvonalakon – tájékoztatta a Mávinform hétfő délután …