2022. augusztus 10., szerdaMa Lörinc napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 401,00 Ft | USD: 392,00 Ft | CHF: 412,00 Ft
2022.08.10. Lörinc Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 401,00 Ft | USD: 392,00 Ft | CHF: 412,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Márki-Zay Péter: Valaki lehallgathatta az ellenzéket

Hirdetés

Márki-Zay Péter: Valaki lehallgathatta az ellenzéket

Az ATV Műsorában az ellenzéki politikus először arról beszélt: szerinte tisztességtelen lépés a Demokratikus Koalíciótól, hogy jelölteket „indítanák rá” a közös ellenzéki jelöltekre. Hozzátette azt is, hogy Gyurcsány Ferenc már csak amiatt is hiteltelen, ami 2006-ban történt. 

Arra a kérdésre, hogy miért csak most álltak elő ezzel, Márki-Zay Péter azt mondta: a választási kampányban ők – a Fidesz kommunikációjával szemben – nem Gyurcsány Ferencet támogatták, de az összefogásban a Demokratikus Koalíció szavazóira is szükségük volt. Kormányra kerülésük esetén viszont elszámoltatták volna a 2010 előtti bűnösöket is – tette hozzá. 

A volt miniszterelnök-jelölt aztán egy másik, a Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő néhány nappal ezelőtt elmondottakra vonatkozó kérdésnél tért ki arra, hogy amikor nemrég a korábbi irodájukat elbontották, akkor a munkát végző szakemberek észlelték, hogy „valószínűleg valaki rácsatlakozott azokra a kamerákra, amelyek biztonsági kameraként […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2022/08/03/marki-zay-peter-ellenzek-lehallgatas-valasztas-2022/

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Rendkívüli hír: a Molnak köszönhetően újraindul a Barátság kőolajvezeték

A díjkötelezettség átvállalásával a Mol gyors megoldást nyújtott a problémára: az ukránok ígérete szerint néhány …