2021. december 2., csütörtökMa Melinda napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 364,00 Ft | USD: 321,00 Ft | CHF: 349,00 Ft
2021.12.02. Melinda Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 364,00 Ft | USD: 321,00 Ft | CHF: 349,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Márki-Zay Péter: Minden postaládába eljuttatjuk az igazságot

Hirdetés

Márki-Zay Péter: Minden postaládába eljuttatjuk az igazságot

Történelmi alkalom, és ennek a teljes súlyával állunk itt ma – mondta Márki-Zay Péter, az ellenzék megválasztott közös miniszterelnök-jelöltje vasárnap esti második sajtótájékoztatóján Budapesten az Anker közben. 

A politikus, Hódmezővásárhely polgármestere megköszönte a Momentumnak, hogy a civil szervezetek után az első párt volt, amely a támogatásáról biztosította. Szerinte az ellenzék teljes mértékben megújult Magyarországon, az előválasztás második fordulójában 221 ezer új szavazó jelent meg a 850 ezer között, ezt ők döntötték el. Végtelen hálával tartozom a fiataloknak, akik megértették, hogy a politika róluk szól – fogalmazott.

Felidézte a 2018. február 25-i hódmezővásárhelyi győzelmét, amely szerinte a modellje volt az ellenzék térnyerésének is a 2019-es önkormányzati választásnak, és az lehet a 2022-es parlamenti választásnak is.

Hirdetés

A következő fél év arról fog szólni, hogy eljuttassák az igazságot minden magyar település minden postaládájába, megakadályozandó a választási csalást – mondta ezután Márki-Zay Péter. Hozzáfűzte, fontos programpont az elszámoltatás, a 2010 […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/10/17/marki-zay-peter-sajtotajekoztato/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Lassú a haladás a főváros felé vezető utakon

Lassú a haladás a főváros felé vezető utakon

A főváros felé vezető főbb útvonalakon már több helyen is élénk a forgalom. Telítettek a …