2023. június 2., péntekMa Anita, Kármen napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 371,00 Ft | USD: 344,00 Ft | CHF: 380,00 Ft
2023.06.02. Anita, Kármen Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 371,00 Ft | USD: 344,00 Ft | CHF: 380,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Márki-Zay Péter is tart évértékelőt

Hirdetés

Márki-Zay Péter is tart évértékelőt

Márki-Zay Péter ugyan nem írta még meg az évértékelő beszédét, de azt már tudja, hogy beszélni fog az őt ért vádakról, mely szerint Münchenben találkozott Korányi Dáviddal, az amerikai kampányfinanszírozás egyik meghatározó alakjával, az Action for Democracy vezetőjével, röviddel azelőtt, hogy megérkeztek az első pénzek az ellenzékhez – derült ki a hódmezővásárhelyi polgármesterrel készült Mandiner interjúból.

Amint arról beszámoltunk, a Nemzeti Információs Központ (NIK) legújabb összegzéséből az derült ki, hogy az Action for Democracy adománygyűjtésből származó pénzének 58 százaléka landolt a MMM-nél, illetve egy kisebb része az eDemokrácia Műhely Egyesületnél. A maradékot öt gazdasági társaságnak utalták át.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2023/02/03/marki-zay-peter-koranyi-david-evertekelo-gyurcsany-ferenc/

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Fordulóponthoz érkeztünk: a következményeket többé nem lehet a szőnyeg alá söpörni

Fordulóponthoz érkeztünk: a következményeket többé nem lehet a szőnyeg alá söpörni

Az Egyesült Államok tisztifőorvosa, Vivek Murthy hivatalos figyelmeztetést adott ki a közösségi média mentális egészségre …