2022. január 21., péntekMa Ágnes napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 314,00 Ft | CHF: 345,00 Ft
2022.01.21. Ágnes Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 314,00 Ft | CHF: 345,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Márki-Zay Péter: Előválasztás, népszavazás, kormányváltás

Hirdetés

Márki-Zay Péter: Előválasztás, népszavazás, kormányváltás

A mai nap Orbán Viktor rendszerének utolsó teljes évének utolsó parlamenti napja – kezdte sajtótájékoztatóját Márki-Zay Péter a Kossuth téren, mögötte ellenzéki képviselőkkel és képviselőjelöltekkel.

Márki-Zay Péter szerint az a céljuk, hogy a jövőben ne fordulhasson elő személyre szabott törvénykezés és törvényesített lopás, Magyarország ne legyen többé következmények nélküli ország. Kifejtette: a jogállam hiánya és a korrupció az oka annak, hogy nem kapjuk meg az Európai Uniótól nekünk járó forrásokat a helyreállítási alapból.

A miniszterelnök-jelölt hangsúlyozta, ha áprilisban leváltják „ezeréves történetünk legkorruptabb kormányát”, akkor nem a kiváltságos kevesek fognak gazdagodni, hanem felemelkedést biztosítanak mindenkinek.

A rendszerváltás és kormányváltás tétje, hogy Magyarország egy gyűlölködő országból szeretemország legyen. Együtt valljuk, hogy a sötétséget sötétséggel nem lehet legyőzni, csak világossággal. A gyűlölködést csak szeretettel lehet legyőzni.

Hirdetés

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/12/14/marki-zay-peter-elovalasztas-nepszavazas-kormanyvaltas-ebben-a-sorrendben/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Csaknem 16 ezer új fertőzött egyetlen nap alatt

Csaknem 16 ezer új fertőzött egyetlen nap alatt

15 957 új fertőzöttet igazoltak, ez ismét új rekordot jelent. A járvány kezdete óta összesen …