2020. augusztus 14., péntekMa Marcell napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 344,00 Ft | USD: 291,00 Ft | CHF: 320,00 Ft
2020.08.14. Marcell Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 344,00 Ft | USD: 291,00 Ft | CHF: 320,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Maradnak a korlátozások a zenés-táncos rendezvényekre

Maradnak a korlátozások a zenés-táncos rendezvényekre

Magyarországon stagnál a fertőzések száma, így nem változtatnak a hatályban lévő szabályokon, mondta Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a csütörtöki kormányinfón. 

A kormány ezekről döntött:

  • A tanév szeptember 1-jén rendesen elkezdődik. 
  • 500 fő feletti zenés-táncos rendezvények sem lehetnek augusztus 15. után. 

A kormány 5,3 milliárd forint támogatást ad a zeneiparnak, a garázszenélést támogatja a kormány. Ezt a Magyar Turisztikai Ügynökség bonyolítja majd le. Ebből az összegből a cigányzenekarok is kapnak, mondta Gulyás. 

A postásokról is döntött a kormány, mert a Magyar Posta veszteséges vállalat. A kormány meg akarja emelni a postások bérét, de ezt Brüsszelnek jóvá kell hagynia, mondta a miniszter. 

A kormány többi döntése: nem támogatnak semmilyen beruházást a Hajógyári-szigeten. Nem akarnak ugyanis olyan beruházást, amit a főváros nem támogat. Az árvízvédelmi tervek ugyanakkor maradnak, a sportközpontnak új helyet keresnek. A Velencei-tó az egyik lehetséges helyszín. 

Az épülő Fradi-pálya melletti kézilabdacsarnokot a kormány Ferencváros tulajdonába adja. 

A Magyar Nemzet újságírója a hármas metró felújításáról kérdezte a minisztert. Gulyás szerint a szerződésmódosításokért a BKV felel, és a cég egyelőre nem tudott megállapodni a felújításra szerződött Swietelskyvel. 

Az ATV kérdésére  […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2020/07/30/kormanyinfo_gulyas_gergely_koronavirus_julius_30./

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Az országos tisztifőorvost trágár fényképpel támadja, az Index osztódással szaporodását drámának lódítja a baloldali propagandalap kiállítása

Tovább folytatja a konzervatív vagy a baloldal által annak gondolt emberek elleni egyre durvább támadásokat …