2022. augusztus 13., szombatMa Ipoly napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 393,00 Ft | USD: 381,00 Ft | CHF: 405,00 Ft
2022.08.13. Ipoly Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 393,00 Ft | USD: 381,00 Ft | CHF: 405,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Már a Balaton nyaldossa az MNB konferenciaközpontját Akarattyán

Hirdetés

Már a Balaton nyaldossa az MNB konferenciaközpontját Akarattyán

A balatonakarattyai Koppány soron egymást érik a munkagépek, tucatjával dolgoznak a munkások a Magyar Nemzeti Bank cége, az MNB-Ingatlan Kft. hamarosan befejeződő tóparti építkezésén. A területre egyelőre bárki beléphet, így saját győződhetett meg a 24.hu arról, ahogy az MNB Oktatási és Konferenciaközpont területére „finoman bevezették” a Balaton vizét. Az egykori MÁV-üdülő területét az MNB-Ingatlan Kft. tulajdonában álló Optimum-Gamma Ingatlanbefektetési Kft. birtokolja 2017 óta.

A Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság adott engedélyt a bővítésre és egy „jóléti vízfelület” kialakítására: az ingatlanon lévő, korábban csónakkikötőként is használt csatorna bővítésére, kotrására, partfal kialakítására. A katasztrófavédelem azt is elárulta a 24.hu-nak, hogy pontosan mit jelent a jóléti vízfelület:

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2022/08/04/balaton-balatonakarattya-mnb-konferenciakozpont-joleti-vizfelulet/

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Nem várt fordulat a titokzatosan eltűnt inárcsi nő ügyében

A 49 éves asszony először a rendőrségre, majd munkába indult volna aznap hajnalban, de egyik …