2022. május 19., csütörtökMa Ivó, Milán napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 386,00 Ft | USD: 367,00 Ft | CHF: 376,00 Ft
2022.05.19. Ivó, Milán Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 386,00 Ft | USD: 367,00 Ft | CHF: 376,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Majdnem agyonverte rabszolgaként tartott ismerősét egy szabolcsi férfi

Hirdetés

Majdnem agyonverte rabszolgaként tartott ismerősét egy szabolcsi férfi

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Főügyészség vádirata szerint az áldozat hajléktalanként élt és mentális problémái miatt gondnokság alatt állt. A kiszolgáltatott helyzetben lévő embert 2020 májusában a szabolcsi férfi rávette, hogy költözzön a házába. Szállást ígért neki, aminek fejében az állatokat kellett ellátnia és elvégeznie az egyéb ház körüli munkákat.

Ugyanakkor szó sem volt arról, hogy a házba költözteti. A hajléktalan az istállóban aludt, munkaideje pedig hajnali öt órától este nyolc-kilenc óráig tartott. Emellett befogadója rendszeresen bántotta, megalázta, ha úgy gondolta, hogy nem jól végezi a munkát. Mindezért a hajléktalan csak némi ennivalót és cigarettát adott neki, a gondnokától havonta neki járó 20 300 forint családtámogatási pótlékot pedig elvette tőle. Ha az áldozat éhes volt, és ez gyakran megesett, elment a közeli népkonyhára.

Forrás:
https://www.origo.hu/itthon/20220510-a-mentalis-gondjai-miatt-gondoksag-alatt-allo-ferfinek-egy-istalloban-kellett-laknia-lovakkal-egyutt.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Fidesz: A magyar nép nemet mondott a Gyurcsány vezette baloldalra

A Fidesz az MTI-hez eljuttatott közleményében leszögezte: a hatalom a népé, ez a törvény, ez …