2023. szeptember 30., szombatMa Jeromos napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 368,00 Ft | CHF: 405,00 Ft
2023.09.30. Jeromos Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 368,00 Ft | CHF: 405,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Magyarországon van a hazai drogmaffia egyik vezére

Magyarországon van a hazai drogmaffia egyik vezére

A szerb-montenegrói drogmaffiához köthető, a hazai kábítószerbűnözés egyik vezető szereplőjét, K. Pétert egy szerb börtönből Budapestre hozták hetekkel ezelőtt, hogy megkezdje a jogerős börtönbüntetését – írja a Magyar Nemzet. A lap információit a Fővárosi Törvényszék megerősítése.

A férfi azok után került börtönbe Szerbiában, hogy a Nemzeti Nyomozó Iroda vele kapcsolatban álló bűnözőket fogott el Magyarországon. Az FBI és az Europol segítségével 2021 júniusában 12 embert fogtak el a rendőrök Budapesten és Szekszárdon kábítószer-kereskedelem miatt. K. Pétert is ezen a napon fogták el, őt egy másik kábítószerrel kapcsolatos ügy, valamint fogolyszökés miatt körözte a Fővárosi Törvényszék. A rendőrök a bandatagoknál végzett házkutatásokon találtak 57 kilogramm marihuánát, megközelítően 3,5 kilogramm kokaint, 3,5 kilogramm amfetamint, extasy tablettákat, kristályos kábítószergyanús anyagot, fentanylt és a felütéshez használt 13 kilogramm koffeint. Ezen felül lefoglaltak 140 millió forint készpénzt, 8,5 millió forint értékű kriptovalutát és hét autót.

Ezeket a razziák közben sikerült lefoglalni, ugyanis Grubacs Igor otthagyta.
K. Péterhez is kerülhettek hatósági iratok, ezt az ügyészség Budapesti Rendőr-főkapitányság felderítő főosztályának munkatársai ellen indított nyomozásban vizsgálja.

Forrás:
https://www.origo.hu/itthon/20230810-budapesti-bortonben-van-a-hazai-drogmaffia-egyik-vezere.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Szenzáció: ez lesz Magyarország balatoni fővárosa!

Gulyás Gergely kiemelte: Balatonfüred “robbanásszerűen” fejlődött a mögöttünk hagyott évtizedekben. A rendszerváltás óta nem kérdés, …