2023. március 28., keddMa Gedeon napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 385,00 Ft | USD: 356,00 Ft | CHF: 388,00 Ft
2023.03.28. Gedeon Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 385,00 Ft | USD: 356,00 Ft | CHF: 388,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Magyarországon bukott le az olasz szemétmaffia

Hirdetés

Magyarországon bukott le az olasz szemétmaffia

Taszár megbízottjai az olasz maffiának dolgozó magyar sofőröket kaptak el február elején. A Blikk információi szerint ugyanis egy olasz megbízó magyar kamionost fizetett le azért, hogy nagyobb mennyiségű bálnázott háztartási hulladékot szállítson. A sofőr úgy tervezte, saját elhagyatott tanyájának területén ássa el a szemetet.

Az ügylet lebonyolítása úgy zajlott, hogy a sofőr felvette a pénzt az olasz cégtől – akik egyébként uniós forrásokból működnek – azzal a céllal, hogy egy romániai égetőbe viszi el a szemetet. Azonban a sofőr inkább lerakta szállítmányát Magyarországon, hogy spóroljon a benzinen és az égető díján is. Ha terve sikerült volna, akár 1000 eurós (387 ezer forintnyi) haszon is összejöhetett volna egy fuvarral.

A megbízott sofőrök akkor buktak le, amikor rendőrök három, Olaszországból érkező kamiont ellenőriztek, amelyek több mint 70 tonna bálázott vegyes háztartási hulladékot szállítottak.

Hirdetés

A szemétben a használt pelenkától kezdve […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2023/02/19/szemetszallitas-maffia-olasz/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Óriási tűz van a gyáli szeméttelepen

A Kőrösi úton kigyulladt hulladék-feldolgozóban mintegy ötszáz négyzetméteren égnek a papírbálák. A lángok már egy …