2021. november 30., keddMa András, Andor napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 368,00 Ft | USD: 326,00 Ft | CHF: 353,00 Ft
2021.11.30. András, Andor Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 368,00 Ft | USD: 326,00 Ft | CHF: 353,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Magyarország szigorít, változnak a lakcímszabályok

Hirdetés

Magyarország szigorít, változnak a lakcímszabályok

A nap legfontosabb híre egyértelműen a rendkívüli Kormányinfó volt. Az Index előre beszámolt arról, hogy szigorítások várhatók, percről percre követte a mindennapi életünket megváltoztató bejelentéseket, és a korlátozások konkrét típusait is külön cikkben összegezte. A budapesti városvezetés is szigorított ma, valamivel az országos döntések előtt.  

Hírt adtunk arról is, hogy a járványügyi szakemberek miként értékelik a koronavírus-járvány aktuális hazai helyzetét. Van, aki arra figyelmeztetett, hogy már a delta plusz variáns is megérkezett Magyarországra, más pedig a magyar lakosság védettségéről festett egyszerre lehangoló és kijózanító képet.  

Átfogó elemzést írtunk a lakcímszabályok friss módosításáról is. Nem csak a voksturizmus veszélyét vettük számba, hanem a lehetséges egyéb hatásokat is. Hírt adtunk arról is, hogy […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/11/18/magyarorszag-szigorit-valtoznak-a-lakcimszabalyok/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Ma dönt az Országgyűlés a gyermekvédelmi népszavazásról

Ma dönt az Országgyűlés a gyermekvédelmi népszavazásról

A parlament hétfőn kezdődött ülésének második napja reggel 9 órakor, napirend előtti felszólalásokkal indul. A …