2021. november 27., szombatMa Virgil napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 367,00 Ft | USD: 326,00 Ft | CHF: 352,00 Ft
2021.11.27. Virgil Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 367,00 Ft | USD: 326,00 Ft | CHF: 352,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Magyar sztárok is részt vettek a diákoknak rendezett bűnmegelőzési versenyen

Hirdetés

Magyar sztárok is részt vettek a diákoknak rendezett bűnmegelőzési versenyen

Tizedik alkalommal rendezték meg 2021. november 12-én a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztályának prevenciós célú vetélkedőjét, melynek a Fővárosi Büntetés-végrehajtási Intézet adott otthont – olvasható a rendőrség portálján.

A híradásból megtudható, hogy az idei versenyre országos szinten lehetett nevezni, a megmérettetést a „Beugró” című népszerű televíziós műsor játékszabályainak megfelelően bonyolították le hét középiskola részvételével. Nem csak külsőségekben hasonlított a vetélkedő a jól ismert mintájához, hiszen annak házigazdája és moderátora a korábbi évekhez hasonlóan Novák Péter színész, énekes, zeneszerző volt.

A szakmai és művészeti zsűriben olyan ismert személyiségek is helyet kaptak, mint Papp Diána r. őrnagy, az Országos Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztályának munkatársa, Kiss Ernő Zsolt és Kálloy Molnár Péter színművész, valamint Meláth Attila baptista lelkész is. 

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/11/13/budapest-bunmegelozesi-verseny-rendorseg-beugro-kozeleti-szemelyisegek/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Decemberben változik a Volánbusz menetrendje

Decemberben változik a Volánbusz menetrendje

December 12-én életbe lép a Volánbusz Zrt. 2021/2022. évi autóbusz-menetrendje, amely az idén is számos …