2024. június 15., szombatMa Jolán napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 397,00 Ft | USD: 371,00 Ft | CHF: 416,00 Ft
2024.06.15. Jolán Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 397,00 Ft | USD: 371,00 Ft | CHF: 416,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Magyar Péter tüntetése miatt változik a budapesti közlekedés szombaton

Hirdetés

Magyar Péter tüntetése miatt változik a budapesti közlekedés szombaton

Demonstrációt tart szombaton, 14 órakor a Hősök terén a Tisza Párt alelnöke Magyar Péter. Az esemény miatt forgalomkorlátozásokra, és lezárásokra kell készülni. 

A BKK közleménye szerint az Andrássy út lezárása idején pénteken este kilenc óra és szombaton éjfél között a 105-ös, a 210-es és a 210B autóbuszok a Podmaniczky utca felé terelve közlekednek. A Vörösmarty utca és a Hősök tere közötti megállókat nem érintik, helyettük a Nyugati pályaudvar (Podmaniczky utca) és a Bajza utca között a 72-es trolibusz megállóiban, a Hősök terénél pedig a Podmanincky utcában állnak meg.

A BKK közleménye szerint a lezárások várhatóan szombat éjfélig lesznek érvényben.

Hirdetés

A 979-es autóbuszok a Városligeti fasor-Bajza utca-Damjanich utca útvonalon terelve járnak, a Kodály körönd és a Damjanich utca/Dózsa György út között a 70-es trolibusz megállóhelyein állnak meg, a 979A autóbuszok a lezárások miatt az Oktogonig rövidített útvonalon közlekednek.

A Dózsa György út lezárása idején szombat reggel kilenc óra és éjfél között a 20E autóbusz módosított útvonalon, a Városligeten át a Hungária körút felé jár, a Hősök tere és a Vágány utca/Róbert Károly körút megállókat nem érinti.

A 30-as, a 30A, a 79-es és a 230-as járatok az Állatkerti körút-Hermina út-Zichy Mihály út útvonalon terelve közlekednek, a Dvorák sétány és az Állatkert között a 70-es és a 72-es trolibusz megállóiban állnak meg.

A 75-ös trolibusz a Hermina út-Állatkerti […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2024/06/07/magyar-peter-tuntetes-budapest-kozlekedes-hosok-tere-forgalomkorlatozas/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Perzselő hőség közeleg, csaknem 40 fok is lehet jövő héten

Hétvégére nyoma sem marad az esős időjárásnak. Az előrejelzések szerint szombaton és vasárnap is túlnyomóan …