2024. április 23., keddMa Csilla napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 394,00 Ft | USD: 370,00 Ft | CHF: 406,00 Ft
2024.04.23. Csilla Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 394,00 Ft | USD: 370,00 Ft | CHF: 406,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Magyar Péter részleteket közölt a Varga Juditról készített hangfelvételről

Hirdetés

Magyar Péter részleteket közölt a Varga Juditról készített hangfelvételről

Magyar Péter ígéretei szerint még azelőtt közzéteszi az állításait bizonyító hangfelvételeket, hogy kedden belépne az ügyészség épületébe. Mint írta, ezt március 26-án 9 órakor YouTube-csatornájára tölti fel. A jogász szerint olyan bizonyítékai vannak, hogy „sem a kormány, sem a legfőbb ügyész nem tehet mást, mint hogy benyújtja a lemondását.″

Magyar Péter ügyvédje, Bárándy Péter korábban elmondta, hogy nem látta a jogász ígért bizonyítékait, de azok valószínűleg értékesek lehetnek. Hozzátette, hogy a felvételek akkor is felhasználhatóak, ha az azon szereplők nem tudták, hogy felvétel készül, mivel „szabad bizonyítékfelhasználás van.”

A Talpra, Magyarok! mozgalom megalapítója legújabb videójában Gulyás Balázsnak, a Gulyáságyú Média alapítójának nyilatkozva részletesen kifejtette a hangfelvételek keletkezésének és nyilvánosságra hozatalának okát és körülményeit is. Magyar Péter elmondta, hogy

A HANGFELVÉTELT 2023 JANUÁRJÁBAN TITOKBAN KÉSZÍTETTE FELESÉGÉRŐL, VARGA JUDITRÓL AZ OTTHONUKBAN. 

Hirdetés

Állítása szerint, az egykori igazságügyi miniszternek azt javasolta, hogy mondjon le, de ekkor Varga Judit a maffiához hasonlította a kormányt, amiből nem lehet kiszállni. Mint mondta, „nem egy tökéletes felvétel″, ezért feliratozni fogják, mivel sokszor egymás szavába vágnak. Magyar Péter szerint jól hallható lesz benne, ahogy Varga Judit egy maffiakormányról beszél. 

Megjegyezte, hogy a hangfelvételen, amelyen volt feleségével beszél, a Völner-Schadl ügy és Rogán Antal neve is szóba kerül.  A jogász hozzátette, hogy nem minden szerepel a hangfelvételen, amit családja biztonsága érdekében akart rögzíteni. Ekkor már tudott róla, hogy készült egy hamis rendőri jelentés, így gondolta „családi védelemnek″ jó lesz. 

Varga Juditnak is jelezte, hogy hangfelvételt készített róla

Magyar Péter kifejtette, hogy volt feleségének, Varga Juditnak is jelezte, hogy készült róla egy hangfelvétel. Mint mondta, körülbelül két héttel ezelőtt beszéltek, és ekkor jelezte neki, hogy végig kell csinálnia, amit elkezdett. Felidézte, hogy Varga Juditot arra kérte, hogy menjen be vele tanúskodni az ügyészségre, de volt felesége ettől elzárkózott. 

A jogász elmondta, hogy azért döntött úgy, hogy közzéteszi a felvételt, mert múlt heti meghallgatása után úgy fogalmazott az ügyészség, hogy nincsenek bizonyítékai. Szerinte, aki ezt a közleményt megfogalmazta, az „hazudik″. Hozzátette, hogy az ellene folytatott lejáratókampány miatt is úgy érezte, hogy lépnie kell. A felvételekkel sokat kockáztat, de most már nem hátrálhat meg – fogalmazott.

Arra a kérdésre, hogy Varga Juditnak árthatnak-e a hangfelvételek, Magyar Péter azt válaszolta, hogy nem. Szerinte volt felesége nem követett el semmit, az ügyben feljelentési kötelezettsége sem volt.

Úgy látja, hogy a hangfelvételek nyilvánosságra hozatalával nem követett el bűncselekményt sem, legfeljebb Varga Judit jelentheti fel személyiségi jogok megsértése miatt, de erre is felkészült. 

Ha Magyar Péter nem mutat be dokumentumokat, kiírta magát a történetből

Többek közt erről is szó esett az index Kibeszélő című műsorának legfrissebb adásában, amelyet hétfőn este tettünk közzé. A műsorban Mráz Ágoston Sámuellel, a Nézőpont Intézet vezetőjével és Horn Gáborral, a Republikon Alapítvány kuratóriumának elnökével tárgyaltuk ki az esetet.

Magyar az őszödi beszédhez hasonlította az ügyet

Ahogy az Index megírta, Magyar Péter múlt hét szerdán több mint <a […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2024/03/25/magyar-peter-bizonyitekok-hangfelvetel-volner-pal-schadl-gyorgy-fidesz-varga-judit/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Újabb jelölőszervezeteket vett nyilvántartásba a Nemzeti Választási Bizottság

Mivel a bejelentések megfeleltek a követelményeknek, az NVB nyilvántartásba vette az önkormányzati választásra az Együtt …