2024. június 22., szombatMa Paulina napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 397,00 Ft | USD: 371,00 Ft | CHF: 416,00 Ft
2024.06.22. Paulina Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 397,00 Ft | USD: 371,00 Ft | CHF: 416,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Magyar Péter meggondolta magát a köztévés vitáról

Hirdetés

Magyar Péter meggondolta magát a köztévés vitáról

„Ott leszek a vitán” – jelentette ki Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke a 24.hu azon kérdésére, hogy elképzelhető-e, meggondolja magát, és mégis részt vesz a köztévé vitáján.

A lapnak elmondta, hogy arról fog majd beszélni, ami a magyar embereket érdekli, függetlenül attól, hogy mit mondanak majd erre a vita vezetői.

Amint arról az Index is beszámolt, nyilvános vitát szervez a köztévé az EP-listavezetők között. Az eseményt május 30-án tartják meg a Várkert Bazárban. Az adás este nyolckor kezdődik, és az M1 közvetíti élőben EP-választás 2024 – listavezetők vitája címmel. Tervezett időtartama körülbelül 100 perc lesz. 

Hirdetés

A közmédia azóta már a vita szabályait is közölte: egy listavezető hozzászólására a vita alatt összesen 8 perc áll rendelkezésre, 5 hozzászólás formájában. A listát állító szervezetek delegáltjai első körben 1 percben bemutatkoznak, majd a 3 témakörben, témakörönként 2-2 percben fejtik ki véleményüket, utolsó körben pedig 1 percben reagálnak az előttük elhangzottakra. A felszólalók eldönthetik, hogy az egyes témákhoz hozzászólnak-e, és kimerítik-e a rendelkezésükre álló időkeretet.

Amennyiben a megszólaló a rendelkezésére álló időkeretet felhasználta, úgy kollégáink az EP-ben alkalmazott eljárásrendhez igazodva a megszólaló hangját lekeverik, a szót elveszik a beszélőtől.

Ha belém fojtják a szót vagy a legnagyobb ellenzéki párt vezetőjét kizárják a nyilvános vitából, lelkük rajta. Mindenki látni fogja, hol tart a magyar közmédia

– mondta Magyar Péter a lapnak, hozzátéve, hogy a Várkert Bazárhoz tervezett tüntetést így is megtartják.

Mint megírtuk, Magyar Péter közösségi oldalán 

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2024/05/24/magyar-peter-kozteve-vita-europai-parlament-listavezeto-tisza-part/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Megtaláltuk a vállalkozót, akit Magyar Péter megnevezett a törölt posztjában

Kollár Steve, a „magyar Terminátor” egy rakás címet begyűjtött már: volt világbajnok táncos, ingatlanfejlesztő és …