2024. július 19., péntekMa Emília napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 359,00 Ft | CHF: 404,00 Ft
2024.07.19. Emília Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 359,00 Ft | CHF: 404,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Magyar Péter dulakodásba keveredett hajnalban egy szórakozóhelyen, garázdaság gyanúja miatt nyomoznak

Hirdetés

Magyar Péter dulakodásba keveredett hajnalban egy szórakozóhelyen, garázdaság gyanúja miatt nyomoznak

Magyar Péter – aki egyébként korábban maga is beszélt arról, hogy szívesen jár szórakozóhelyekre bulizni – péntek hajnalban egy népszerű belvárosi szórakozóhelyen mulatott. Ez a buli azonban nem ért jó véget, szemtanúk szerint ugyanis a Tisza Párt alelnöke egy elég komoly balhéba keveredett. 

Az Indexnek az egyik szemtanú elmondta, hogy a közelben volt akkor is, amikor a dulakodás elkezdődött. Elmondása szerint a dolog azzal kezdődött, hogy Magyar Péter a tánctér szélén összeszólalkozott egy másik férfival.

Az nem hallotta, hogy miket mondtak egymásnak, de a másik férfi ráfogott Magyar Péter nyakára, majd dulakodni kezdtek. Utána jöttek a biztonságiak, és szétválasztották őket.

Hirdetés

Elmondása szerint Magyar Péter indulatosan beszélt, káromkodott velük, „legalábbis ezt olvastam le a szájáról”. Ezután a biztonsági őrök arra a konklúzióra jutottak, hogy Magyar Péter kezdte a veszekedést a másik férfi inzultálásával, és felszólították, hogy távozzon. Ő viszont nem akart menni, így végül a nyakánál fogva vezették ki a szórakozóhelyről. (Az esetről beszámoló Ripost azt írta, hogy Magyar Péter megjegyzést tett az egyik táncoló hölgyre, és annak barátjával keveredett összetűzésbe.)

Az esetről több videó is készült, ezekből szemezgettünk:

Magyar Péter dulakodásba keveredett egy szórakozóhelyen, biztonsági őrök vezették ki

A lapunknak nyilatkozó másik szemtanú is hasonló módon, bár kicsit más szemszögből számolt be a történtekről. Ő azt mondta, hogy társaságával hajnali 2 óra körül értek a szórakozóhelyre, akkor Magyar Péter már ott volt. 

Azt nem látta, hogy a dulakodás miként kezdődött, csak akkor figyelt fel a történtekre, amikor két biztonsági őr kikísérte Magyar Pétert a szórakozóhelyről hajnali négy körül. Ezzel viszont – elmondása szerint – a történet nem ért véget, ugyanis Magyar Péter a szórakozóhely előtt is balhézott.

Azt kiabálta, hogy „Ez fenn lesz a neten”, majd a biztonságiakkal is dulakodásba keveredett.

A Tisza Párt alelnöke a viselkedése alapján erősen ittas lehetett – tette […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2024/06/21/magyar-peter-budapest-belvaros-szorakozohely-botrany-rendorseg/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Átlátszó: A kerületi Fidesz-irodák gyűjthették a nyilatkozatokat Vitézy Dávid fellebbezéséhez

Talán senki sem gondolta volna, hogy 2024-ben Budapest történetének leghosszabb főpolgármester-választási kálváriájára kerül sor, és …