2021. január 25., hétfőMa Pál napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 293,00 Ft | CHF: 331,00 Ft
2021.01.25. Pál Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 293,00 Ft | CHF: 331,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Magyar Orvosok Szakszervezete: aki nem oltatja be magát és intenzívre kerül, fizesse ki az ellátását!

Hirdetés

Magyar Orvosok Szakszervezete: aki nem oltatja be magát és intenzívre kerül, fizesse ki az ellátását!

Az egészségügyi dolgozóknak példát kellene mutatniuk, hogy valamennyien beadatják maguknak a koronavírus elleni vakcinát – mondta Daróczy-Gaál Ágnes, a Magyar Orvosok Szakszervezetének alelnöke az InfoRádióban. Hozzátette, a lakosság számára emellett részletesebb tájékoztatásra lenne szükség, hogy minél többen kérjék az oltóanyagot, mert egy koronavírussal fertőzött beteg napi intenzív ágyas kezelése az egymillió forintot is elérheti.

Akik dolgoztak covidos betegekkel vagy jelenleg is Covid-osztályon dolgoznak, azok 100 százalékban oltáspártiak, tehát ott semmiféle győzködés vagy ellentétes vélemény nem merül fel, a többi dolgozó körében sajnos vannak oltásellenesek vagy olyanok, akik tartanak attól, hogy csak egyféle, új technológiájú vakcina van. Sokan lehetnek, akik azt mondják, a régebb óta alkalmazott technológiával gyártott vakcinákban bíznak

– fejtette ki a szakember, az ez idáig forgalomba helyezett oltóanyagok új, mRNS-technológiájáról szólva, amit nagyon ígéretesnek nevezett.

Győrfi Pálhoz hasonlóan Daróczy-Gaál Ágnes is különösen fontosnak tartotta az egészségügyi dolgozók példamutatását, már csak azért is, mert a betegekkel való érintkezéssel a felelősségük is nagyobb.

Hirdetés

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/01/04/magyar_orvosok_szakszervezete_aki_nem_oltatja_be_magat_es_intenzivre_kerul_fizesse_ki_az_ellatasat/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Mire számíthat a magyar kormány Merkel lehetséges utódjától?

Mire számíthat a magyar kormány Merkel lehetséges utódjától?

Molnár Tamás Levente, a Külügyi és Külgazdasági Intézet kutatója az Indexnek elmondta: Laschet abban bízik, …