2021. június 16., szerdaMa Jusztin napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 351,00 Ft | USD: 289,00 Ft | CHF: 322,00 Ft
2021.06.16. Jusztin Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 351,00 Ft | USD: 289,00 Ft | CHF: 322,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Magánnyomozónak adták ki magukat, megzsarolták a hűtlen férjet

Hirdetés

Magánnyomozónak adták ki magukat, megzsarolták a hűtlen férjet

A Pécsi Járási Ügyészség zsarolás bűntette miatt emelt vádat egy nő és párja ellen, akik kétmillió forintot zsaroltak ki egy férfitől. A nőnek egy barátnője árulta el, hogy viszonya van egy házas férfival, aki anyagilag is támogatja.

A megvádolt nő és párja üzleti lehetőséget látott a tudomásukra jutott házasságtörő viszonyról. Adatokat gyűjtöttek mind a félrelépőkről, mind a hűtlen férj vagyoni helyzetéről. Magánnyomozónak adták ki magukat, és azzal vezették félre a férfit, hogy a felesége megbízásából nyomoznak a félrelépése ügyében, és ha fizet nekik kétmillió forintot, a terhelő bizonyítékokat nem adják át az asszonynak.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/06/02/zsarolas-hutlenseg-felrelepes-ugyeszseg-magannyomozok/

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Tóth Csaba: Hadházy Ákos „egy veszekedő, állandóan hisztiző, mindenkivel összevesző valaki”

Tóth Csaba: Hadházy Ákos „egy veszekedő, állandóan hisztiző, mindenkivel összevesző valaki”

Beleszállt Hadházy Ákosba a szocialista Tóth Csaba, egyebek között hisztizőnek nevezte a független országgyűlési képviselőt …