2022. január 21., péntekMa Ágnes napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 314,00 Ft | CHF: 345,00 Ft
2022.01.21. Ágnes Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 314,00 Ft | CHF: 345,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / M. Richárd stroke-ot kapott a börtönben

Hirdetés

M. Richárd stroke-ot kapott a börtönben

A kecskeméti maffiaperben elítélt M. Richárd három és fél éves jogerős büntetését tölti a börtönben. A felröppent hírek szerint azonban az intézmény falai között életét vesztette.

A Blikk információi szerint a hír nem igaz. Mint írják, a szombathelyi büntetés-végrehajtási intézményben fogva tartott M. Richárd nem halt meg, de stroke-ot kapott. A lapnak volt élettársa erősítette meg az információt, hozzátéve, hogy barátja a szombathelyi börtönből a Büntetés-Végrehajtás Egészségügyi Központjába került, Berettyóújfaluba. Úgy tudni, már jobban van.

M. Richárdhoz karácsonykor kellett mentőt hívni, miután rosszul lett. Súlyos állapotban szállították kórházba. Emlékezetes, hogy 2019-ben szívproblémák miatt kellett megoperálni, nem kielégítő egészségi állapota miatt bírósági tárgyalását is el kellett halasztani.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/12/29/nem-halt-meg-de-sztrokot-kapott-m-richard-a-bortonben-szombathely/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

444: A végrehajtói kar elnöke bosszúhadjáratot indított egy bíró ellen

444: A végrehajtói kar elnöke bosszúhadjáratot indított egy bíró ellen

A nyilvánosságra hozott leirat alapján 2021. május 25-én este nyolc előtt Völner Pál, azóta lemondott …