2021. október 26., keddMa Dömötör napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 365,00 Ft | USD: 314,00 Ft | CHF: 341,00 Ft
2021.10.26. Dömötör Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 365,00 Ft | USD: 314,00 Ft | CHF: 341,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / M. Richárd nem fél az újrakezdéstől, a börtönben beszélt az első milliójáról

Hirdetés

M. Richárd nem fél az újrakezdéstől, a börtönben beszélt az első milliójáról

Nem félti magát az újrakezdéstől a jelenleg börtönben hűsölő M. Richárd, bár azt elismerte, hogy minden rosszat magának köszönhet. A Dózsa György úti gázolóként hírhedtté vált férfi a Blikknek adott interjúban egyebek között az első milliójáról is beszélt.

M. Richárd szavai szerint ha az összes létező kedvezményt megkapná, akár „már holnap” hazamehetne, de mint közölte, tudja, hogy ezért megkövezné a nyilvánosság. A bulvárlapnak azt mindenesetre elárulta, hogy nem félti magát a börtön utáni újrakezdéstől:

Autókereskedésem volt, 70 milliós autókat adtam-vettem, de vendéglátóztam is

– osztotta meg tapasztalatait. A Dózsa György úti gázoló mindazonáltal azt elismerte, hogy minden rosszat csak magának köszönhet. Felidézte, hogy nagyon hamar beszippantotta az „éjszakai élet”. Fél évig kidobóemberként dolgozott, eleinte nem volt pénze, aztán testőrként egy uzsoráshoz szegődött.

Hirdetés

Az első milliómat már mellette kerestem

– mondta. M. Richárd állítása szerint harminc kilót fogyott a börtönben, saját testsúlyos edzéssel tartja formában magát. A zárkában éjjel-nappal megy a tévé, esetenként beszélni szokott a készülékhez, de mint közölte, nem azért, mert „megkattant”, csak kommentálja a történéseket. A gázoló mentálisan erősnek tartja magát, így próbálja „férfiként túlélni az egészet”.

M. Richárd

M. Richárd

Fotó: Mónus Márton / MTI

Kecskeméten is egyszemélyes zárkában tartottak, amikor elítéltek az elhíresült maffiaperben, akkor 8 év 7 hónap 15 napot ültem

– idézte fel az emlékeket. Mindezt azzal indokolta, hogy minden barátnőjével és barátjával „bőkezű”. A több mint 500 lóerős Mercedes kabriót, amivel az elhíresült Dózsa György úti, két halálos áldozatot követelő balesetben karambolozott, négy éve vette az akkori párjának. A Blikk riportere felidézte, hogy az eset után M. Richárd nem meghúzta magát, hanem bedrogozva megszegte a lakhelyelhagyási tilalmat. Az elítélt férfi erre úgy reagált:

Megbeszéltem a párommal, hogy a karácsonyt és a szilvesztert is Dubajban töltjük. Csakhogy újra lakhelyelhagyási tilalmat kaptam, ő pedig a barátnőjével elutazott oda. Ezen bepöccentem, felhívtam, és összevesztem vele. Utána szívtam egy csík kokaint. Buta voltam, nem hittem, hogy baj lesz ebből. A rendőrség valahogy megneszelte, mert […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/09/30/m-richard-dozsa-gyorgy-uti-gazolo-borton-ujrakezdes-elso-millio/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Prostituáltat csinált egy 13 éves kislányból,  barátaival többször megerőszakolta

Prostituáltat csinált egy 13 éves kislányból, barátaival többször megerőszakolta

Szexuális erőszak és emberkereskedelem miatt emelt vádat a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei főügyészség egy 17 éves fiú …