2021. szeptember 25., szombatMa Eufrozina napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 303,00 Ft | CHF: 328,00 Ft
2021.09.25. Eufrozina Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 303,00 Ft | CHF: 328,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Luxushamisítókat fogott a NAV

Hirdetés

Luxushamisítókat fogott a NAV

Kétszáz hamis ruházati terméket és a márkajelzések hamisításához használt besütő mintákat foglaltak le egy budapesti piacon a Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai – számolt be róla a NAV a Facebook-oldalán. 

A pénzügyőrök egy pavilon ellenőrzésekor prémiummárkák (például Chanel, Louis Vuitton, Obag, Guess) felirataival ellátott táskákat, pénztárcákat és cipőket találtak a főváros egyik piacán. A termékekről az előzetes szakértői vélemény kimondta, hogy hamisítványok, amiket a védjegy tulajdonosának engedélye nélkül hoztak forgalomba, ezzel azoknak csaknem hétmillió forintos kárt okozva. 

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/08/18/budapest-piac-luxusmarkak-hamisitok-elfogas-nav/

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Kilopták GPS-t a mezőgazdasági gépekből, tízmilliós kárt okoztak

Mezőgazdasági gépekről irányító rendszereket, a vezetőfülkékből érintőképernyős monitorokat lopott három külföldi férfi Békéscsabán. Az őrizetbe …