2021. április 20., keddMa Konrád, Tivadar napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 360,00 Ft | USD: 299,00 Ft | CHF: 326,00 Ft
2021.04.20. Konrád, Tivadar Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 360,00 Ft | USD: 299,00 Ft | CHF: 326,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Luxus-idősotthonban él Kovács László

Hirdetés

Luxus-idősotthonban él Kovács László

Jókedvűen erősítette meg Kovács László volt külügyminiszter a Blikknek, hogy idősek otthonában él, de költözésének körülményeiről nem árult el részleteket.

A veterán szocialista politikus a lapnak inkább a Kisvárda focicsapatról kezdett mesélni, de nem kellett sok, gyorsan kiderítették, hogy apartmanja a főváros egy csendes, nyugodt, zöldövezeti részén fekszik. Arról is írnak, hogy a volt pártelnök kiemelt ellátásban részesül, az intézmény vezetői és a személyzet lesik minden kívánságát, és szinte szállodai körülmények között élhet. takarítják a szobáját, mosnak, vasalnak rá, de igény szerint be is vásárolnak neki.

Annak is utánamentek, hogy egy ilyen lakásért több millió forintot kell fizetni, de ehhez jön még havonta körülbelül 160 ezer forint térítési költség. A lap szeretett volna kapcsolatba lépni a korábbi külügyminiszter családjával is, ők azonban nem akartak nyilatkozni. 

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/03/31/idosek_otthona_kovacs_laszlo/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Korrupcióellenes átalakításokat ígér a kormány Brüsszelnek

Korrupcióellenes átalakításokat ígér a kormány Brüsszelnek

Van az a pénz, amiért Magyarország is jobban odafigyelne a korrupcióellenes harcra – summázta a Népszava …