2021. szeptember 24., péntekMa Gellért napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 303,00 Ft | CHF: 328,00 Ft
2021.09.24. Gellért Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 303,00 Ft | CHF: 328,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Lovagkeresztet kapott a hamis gyógyszert reklámozó orvos

Hirdetés

Lovagkeresztet kapott a hamis gyógyszert reklámozó orvos

A Magyar Orvosi Kamara fél évre eltiltotta dr. Juhász Györgyöt szakmája gyakorlásától 2018-ban, mert az orvos egy ezüstkolloidot tartalmazó terméket hirdetett, azonban 2021. augusztus 20-án Kásler Miklós miniszter a Magyar Érdemrend Lovagkereszt polgári tagozatával tüntette ki a szülész-nőgyógyász szakorvost – számolt be róla a Telex.

A csepeli Tóth Ilona Egészségügyi Szolgálat nyugalmazott főigazgatójáról az Index is írt korábban, az orvos egy Dr. Juice nevű ezüstkolloid alapú szert reklámozott úgy, hogy az vírusellenes, legyőzi a hpv-t, a krónikus gyulladásokat, a Lyme-kórt, és még a rákos sejtek működését is visszaregulálja, ráadásul a mérgező gyógyszerekkel ellentétben mellékhatásmentes. 

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/08/31/lovagkeresztet-kapott-a-hamist-gyogyszert-reklamozo-orvos/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Gyurcsány Ferencet az őszödi beszéddel fogadták Szolnokon

Utcafórumot tartott csütörtökön Gyurcsány Ferenc Szolnokon, amit azzal zavartak meg, hogy kihangosítva lejátszották az őszödi  …