2021. július 27., keddMa Olga napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 361,00 Ft | USD: 307,00 Ft | CHF: 334,00 Ft
2021.07.27. Olga Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 361,00 Ft | USD: 307,00 Ft | CHF: 334,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / LMP: Külföldi szemét árasztja el Magyarországot, ha a kormányon múlik

Hirdetés

LMP: Külföldi szemét árasztja el Magyarországot, ha a kormányon múlik

Ha a magyar kormányon múlik, a külföldi szemét elárasztja Magyarországot – mondta Keresztes László Lóránt, az LMP frakcióvezetője szerdán online sajtótájékoztatón.

A politikus – írja az MTI – a Tolna megyei Tamásiban rögzített eseményen kifejtette, hogy a helyszínen több ezer köbméter Olaszországból származó műanyaghulladék van, mintegy 200 méterre a legközelebbi lakóházaktól. Egy budapesti cég kért engedélyt hulladékfeldolgozásra és -tárolásra, a hatóságok pedig nem kellő körültekintéssel adták meg az engedélyeket, hiszen semmi nyoma annak, hogy megkezdődne a hulladékfeldolgozás.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/07/21/keresztes-laszlo-lorant-toth-attila-kulfoldi-szemet-arasztja-el-magyarorszagot-lmp-dk/

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Kigyulladt egy szlovák mozdony a rákoshegyi vasútállomáson

Kigyulladt egy szlovák mozdony a rákoshegyi vasútállomáson

Kigyulladt a szlovák Retrack társaság tehervonatának mozdonya a XVII. kerületi Rákoshegy vasútállomáson.  A <a href="https://baleset-info.hu/kigyulladt-egy-mozdony-a-xvii-keruletben/" …