2021. április 20., keddMa Konrád, Tivadar napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 360,00 Ft | USD: 299,00 Ft | CHF: 326,00 Ft
2021.04.20. Konrád, Tivadar Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 360,00 Ft | USD: 299,00 Ft | CHF: 326,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Lezárult a nyomozás Szilágyi István megölésének ügyében

Hirdetés

Lezárult a nyomozás Szilágyi István megölésének ügyében

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) lezárta a Szilágyi István megölése miatt folytatott nyomozást, és az iratokat átadja az ügyészségnek – közölte a rendőrség. Különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés miatt folytattak nyomozást az ötvenéves Sz. Péter ellen, aki a megalapozott gyanú szerint tavaly május 3-án reggel, XVII. kerületi otthonukban megölte 83 éves édesapját.

A nyomozás adatai szerint a férfi az édesapját hét és nyolc óra között hosszú perceken keresztül bántalmazta, kalapáccsal többször fejbe verte, fojtogatta, megtaposta a mellkasát. Az idős férfi végül a többszörös koponyatörés és sorozatos bordatörés következtében a helyszínen belehalt sérüléseibe.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/04/01/szilagyi-istvan-gyilkossag-nyomozas/

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

A kiberbűnözők a vakcinákat sem kímélik

A kiberbűnözők a vakcinákat sem kímélik

Az ESET szerint a kiberbűnözők megpróbálják kihasználni a nemzetek oltási programjait: elképesztő ajánlatokkal bombázzák a …