2022. december 7., szerdaMa Ambrus napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 414,00 Ft | USD: 394,00 Ft | CHF: 418,00 Ft
2022.12.07. Ambrus Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 414,00 Ft | USD: 394,00 Ft | CHF: 418,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Letartóztatták a HÉV-en önkielégítő férfit

Hirdetés

Letartóztatták a HÉV-en önkielégítő férfit

A rendőrség adatai szerint egy 16 éves fiatal lány volt az első kiszemelt. Iskolába tartott november első napjaiban, amikor arra lett figyelmes, hogy a nagyiccei megálló közelében egy vele szemben ülő férfi – miközben tekintete a lányra szegeződött – a nadrágját nemes egyszerűséggel kigombolja, előveszi nemi szervét, és önkielégítést végez.

A férfi egy szót sem szólt, a lány rémületében leszállt, és egy másik kocsiban folytatta útját. A nem mindennapi történést jelezte a rendőröknek.

Hirdetés

Pár nappal később hasonlóról érkezett bejelentés, akkor egy 28 éves nő kérte kétségbeesetten a rendőrök segítségét. A történet kísértetiesen egyezett a korábbival, november 10-én a Cinkotáról Gödöllő irányába közlekedő HÉV-en egy férfi önkielégítést végzett, miközben lassan oldalazva közelebb lépett áldozatához – számolt be róla a police.hu.

A gödöllői rendőrök az első bejelentéstől kezdve minden lehetséges adat- és […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2022/11/15/godolloi-hev-szemeremsertes-onkielegites-letartoztatas/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Nincs többé ingyen túlórázás a közoktatásban

Nincs többé ingyen túlórázás a közoktatásban

Olyan jogerős döntés született, amelynek köszönhetően megszűnhet a túlórákkal való visszaélések nagyobb része a közoktatásban. A …