2021. január 22., péntekMa Vince napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 331,00 Ft
2021.01.22. Vince Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 331,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Letartóztatásban marad Szilágyi István gyilkosa

Hirdetés

Letartóztatásban marad Szilágyi István gyilkosa

Meghosszabbította a bíróság az édesapja, Szilágyi István színművész megölésével gyanúsított férfi letartóztatását – írja az MTI. 

A Fővárosi Törvényszék csütörtöki közleményében emlékeztetett: a férfi 2020. május 3-án reggel egy kalapáccsal többször fejbe verte időskorú, elesett állapotú édesapját, akit az után is bántalmazott, hogy az a földre került.

Az idős férfi belehalt sérüléseibe.

Hirdetés

Bizonyítottság esetén „bűncselekmény elhárítására idős koránál vagy fogyatékosságánál fogva korlátozottan képes személy sérelmére elkövetett emberölés” bűntette is megállapítható, és akár életfogytig tartó szabadságvesztéssel is büntethető – hangsúlyozták.

AZ ÜGYÉSZSÉG A SZÖKÉS, ELREJTŐZÉS ÉS A BŰNISMÉTLÉS VESZÉLYE MIATT KÉRTE A FÉRFI LETARTÓZTATÁSÁNAK MEGHOSSZABBÍTÁSÁT KÉT HÓNAPPAL, ÉS AZ INDÍTVÁNYNAK A BÍRÓSÁG HELYT ADOTT.

A gyanúsított pszichiátriai, rendszeres gyógyszeres kezelésben részesül, személyi körülményei rendezetlenek. A terhére rótt bűncselekmény kiemelkedő tárgyi súlyú. „Mindezen körülményeket együtt értékelve a […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/01/14/letartoztatasban_marad_szilagyi_istvan_gyilkosa/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Összeveszhet az oltáson Európa

Összeveszhet az oltáson Európa

A Pfizer kereskedelmi gyakorlatára az EU szinte valamennyi tagországa panaszkodik. Olaszországban, Csehországban, Ausztriában és Szlovákiában …