2021. március 3., szerdaMa Kornélia napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 363,00 Ft | USD: 300,00 Ft | CHF: 328,00 Ft
2021.03.03. Kornélia Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 363,00 Ft | USD: 300,00 Ft | CHF: 328,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Leszakadt pótkerék okozott balesetet az M0-s autóúton

Hirdetés

Leszakadt pótkerék okozott balesetet az M0-s autóúton

Az Index egyik olvasója kedden autóval tartott az M0-s autóúton, az M1-es autópálya felől az M5-ös irányába. Nem volt jelentős forgalom – talán éppen ez volt a szerencséje. A törökbálinti Annahegy második nagy kanyarja után ugyanis egy fekete, nagyobb méretű, hordószerű tárgyat ütött el, mint kiderült, egy kamionról leszakadt pótkerék volt, ami, ha a kocsi szélvédőjébe csapódik, akár tragédiát is okozhatott volna. Szerencsére a vezetőnek nem esett baja, a körülbelül hétmillió forintot érő autójának viszont összetört a jobb eleje, kiszakadt a ködlámpája.

Nem akartam félrerántani a kormányt, 100 kilométer/órás sebességgel a betonfalnak rohanni… Elütöttem a tárgyat, nagyot szólt az ütközés. Rögtön lehajtottam a Szigetszentmiklósi Autópálya Rendőrségnél. Megkerestem a Magyar Közutat, jeleztem, hogy egy rendkívül balesetveszélyes tárgy van a nulláson, és hamarosan itt a délutáni csúcs, akár tragédiát is okozhat. A közút annyit mondott: tessék feljelentést tenni a rendőrségen. Ezt rögtön meg is tettem, de a rendőrségtől meg csak annyi választ kaptam, hogy a közútfelügyelet sem nézheti állandóan az utakat, illetve rögtön ezután megkérdezték, hogy van-e biztosításom. Mélységesen felháborodtam: mit csinál a közút, miért fizetném én a kárt, hány balesetet okoz majd még az a tárgy az úttesten, amíg egymásra mutogatnak?

– részletezte Kovács Violetta, akinek közben jelezték, hogy a sztrádán egy újabb baleset is történt az úttesten heverő tárgy miatt, s azt is megtudta, hogy egy pótkereket ütött el. 

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/02/23/baleset-m0-kozut-rendorseg-autout-potkerek-kozlekedes/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Jogosítvány nélkül, ittasan halálos balesetet okozott, négy évre ítélték

Négy év börtönre ítélte a Szekszárdi Törvényszék szerdán jogerősen azt a fürgedi férfit, aki ittasan …