2022. május 19., csütörtökMa Ivó, Milán napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 386,00 Ft | USD: 367,00 Ft | CHF: 376,00 Ft
2022.05.19. Ivó, Milán Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 386,00 Ft | USD: 367,00 Ft | CHF: 376,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Leszakad az ég, az egész országra kiadták a figyelmeztetést

Hirdetés

Leszakad az ég, az egész országra kiadták a figyelmeztetést

Kedden a kora esti órákig a képződő gomolyfelhőkből még több helyen alakulhat ki zápor, illetve zivatar. Éjszaka viszont átmenetileg csökken a csapadékhajlam, míg a gomolyfelhők többsége a hajnali órákra ellaposodik, feloszlik – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzéséből.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat az ország egész területére elsőfokú figyelmeztetést adtak ki zivatar miatt. A leírás szerint az érintett területeken a villámlás jelent elsődleges veszélyforrást, de esetenként szélerősödés és jégeső is előfordulhat.

image.png

Fotó: Országos Meteorológiai Szolgálat

A prognózis szerint az esti, késő esti órákban a záporok és zivatarok zöme lecseng. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 4 és 12 fok között valószínű.

Hirdetés

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2022/05/03/idojaras-elorejelzes-meteorologia-elsofoku-figyelmeztetes-orszagos-meteorologiai-szolgalat/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Fidesz: A magyar nép nemet mondott a Gyurcsány vezette baloldalra

A Fidesz az MTI-hez eljuttatott közleményében leszögezte: a hatalom a népé, ez a törvény, ez …