2021. július 28., szerdaMa Szabolcs napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 361,00 Ft | USD: 307,00 Ft | CHF: 334,00 Ft
2021.07.28. Szabolcs Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 361,00 Ft | USD: 307,00 Ft | CHF: 334,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Lesz-e újabb enyhítés idehaza?

Hirdetés

Lesz-e újabb enyhítés idehaza?

Egy hete jelent meg a Magyar Közlönyben a védelmi intézkedések lépcsőzetes feloldásának hatodik fokozatáról szóló kormányrendelet, amely alapján megszűnt a kötelező maszkviselés az üzletekben és a tömegközlekedési eszközökön, és általában a kórházak és a szociális intézmények kivételével mindenhol. Az öt és fél milliomodik beoltott magyar állampolgár után kiadott rendelet szerint már védettségi igazolvány nélkül is szabad a belépés a vendéglátó üzletekbe, a szálláshelyekre, a szabadidős létesítményekbe és az előreváltott ülőhelyes nézőtérrel megrendezett kulturális rendezvényekre, előadásokra. 

A kormány azóta ismét ülésezett, és vélhetően áttekintette az elmúlt egy hét legfontosabb járványügyi híreit. A ma délelőtt tragikus híre, hogy már egy híján harmincezer áldozata van idehaza a koronavírus-járványnak. Arról, hogy döntöttek-e újabb enyhítésről, ma délután Gulyás Gergely kancelláriaminiszter és Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő tart tájékoztatót. 

Az első júliusi Kormányinfó szerdán délután 3 órakor kezdődik. Az Index percről percre, folyamatosan beszámol a tájékoztatóról.

[…]A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/07/07/lesz-e-ujabb-enyhites-idehaza-/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Több mint 20 millió forint értékű e-bringával buktak le a szerb-magyar határon

A szerbiai vámhatóság kedden közölte, hogy a vámosok a szerb-magyar határon, a  horgosi határátkelőn hat …