2020. november 26., csütörtökMa Virág napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 360,00 Ft | USD: 303,00 Ft | CHF: 332,00 Ft
2020.11.26. Virág Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 360,00 Ft | USD: 303,00 Ft | CHF: 332,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Lenne dolga reggel ötig az utcán?

Hirdetés

Lenne dolga reggel ötig az utcán?

Az Index szerkesztősége összegyűjtötte azokat a legfontosabb kérdéseket, amelyek megváltoznak eddigi szokásainkhoz képest. A kérdések ahelyett, hogy fogynának: sokasodnak. Ön is gyarapítaná ezek sorát? Ne habozzon megírni nekünk az ugyelet@index.inda.hu e-mail-címre. 

Jöjjön újabb 5+1 kínzó kérdés, amely a tanácstalanságunkat eloszlatja.

1. A kutyatartók mit tehetnek este 20.00 és hajnali 5.00 óra között, ha az eb a kert nélküli lakásban nem bírja a szükségleteit visszatartani?

Orbán Viktor miniszterelnök elfogadta a Kormány részére tett, mintegy másfél millió kutyatartó képviseletében megfogalmazott javaslatot, hogy a kutyás gazdik időkorlátozás nélkül tudjanak sétálni este nyolc óra után is. A szigorítás az esetükben annyit jelent, hogy a sétáltatást kizárólag a lakóhelyük 500 méteres körzetén belül tehetik meg. Eg yérdekesség: tavasszal az olaszországi Bergamóban előfordult több olyan eset is, hogy egy-egy társasházban a lakók felosztották maguk közt a kutyasétáltatás idejét, és az ebek egész nap az utcán lehettek „váltott gazdival″.

Hirdetés

2. Az a munkavállaló, aki este 20.00 után fejezi be a munkáját hogyan igazolja, hogy munkából tart hazafelé?

Érdemes még ma munkáltatói […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2020/11/10/hogyan_lehet_este_hazajutni/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Elvitték a skandináv lottó főnyereményét

Elvitték a skandináv lottó főnyereményét

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a november 25-én megtartott 48. heti skandináv lottó sorsoláson az …