2022. október 5., szerdaMa Aurél napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 422,00 Ft | USD: 424,00 Ft | CHF: 432,00 Ft
2022.10.05. Aurél Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 422,00 Ft | USD: 424,00 Ft | CHF: 432,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Lemondhatnak az adventi díszkivilágításról a spórolásra kényszerülő magyar városok

Hirdetés

Lemondhatnak az adventi díszkivilágításról a spórolásra kényszerülő magyar városok

A 9 ezres Tamási már jelezte, idén elmaradnak az adventi vásárok, és a karácsonyi díszvilágítást sem kapcsolják fel a Tolna vármegyei településen. Székesfehérvár önkormányzatának sajtóosztálya a VG kérdéseire azt válaszolta, jelentősen csökkentett programmal, de a nehézségek ellenére idén is szeretnék megtartani az adventi vásárt a belvárosban.

A díszkivilágítás kérdésében még nem tudunk most dönteni, ahhoz az elkövetkező időszak energiaárait és az önkormányzatra háruló összes működési költség alakulását látnunk kell. Ahogy azonban közösségi oldalamon is írtam: nincsen tabu. Minden, a működőképesség fenntartásához szükséges intézkedést készek vagyunk meghozni!

– nyilatkozta Székesfehérvár polgármestere, Cser-Palkovics András, aki kifejtette: a villamosenergia-beszerzések kapcsán is tapasztalják a drasztikus emelkedést.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/belfold/2022/09/18/rezsi-aram-karacsony-diszkivilagitas-szekesfehervar-energiavalsag/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Vascsővel rabolta ki ismerősét egy tatai férfi

A férfi április 14-én, a hajnali órákban elment az ismerőse lakókocsijához és hangosan dörömbölni kezdett …