2023. december 11., hétfőMa Árpád napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 381,00 Ft | USD: 354,00 Ft | CHF: 402,00 Ft
2023.12.11. Árpád Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 381,00 Ft | USD: 354,00 Ft | CHF: 402,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Leleplezték a magyar fotóst, aki csalással szerzett elismerést egy nemzetközi versenyen

Hirdetés

Leleplezték a magyar fotóst, aki csalással szerzett elismerést egy nemzetközi versenyen

Szeptember 14-én hirdették ki az Év csillagászati fotósa nemzetközi asztrofotós verseny 2023-as díjazottjait. A nevezett fotók között szerepelt egy magyar pályázó, Hoszáng Péter fotója is, mely az éjszakai tájképek kategóriában nyerte el a zsűri tetszését. Ennek megfelelően a fotó felkerült a Royal Museum Grennwich oldalára, mint említésre méltó alkotás.

Az éjszakai világító felhőket – mely egy ritka és látványos csillagászati jelenség – egy gémeskút felett ábrázoló kép a fotós leirata szerint 2023. június 30-án, a nyári napfordulókor készült a Pest megyei Apajpusztán.

A képről egy légköri jelenségekkel is foglalkozó Facebook-csoportban megállapították, hogy biztosan nem ott és nem akkor készült, mint azt a szerző állítja, szúrta ki az RTL.

Hirdetés

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2023/09/23/foto-csillagaszat-verseny-kizaras-csalas/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Három év börtönt kapott a honvédségtől eltávolított szexuális ragadozó

Dobó Dénes közleménye szerint a katonai tanács a vádlottat kétrendbeli szexuális kényszerítés bűntettének kísérletében mondta …