2020. szeptember 20., vasárnapMa Friderika napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 360,00 Ft | USD: 304,00 Ft | CHF: 335,00 Ft
2020.09.20. Friderika Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 360,00 Ft | USD: 304,00 Ft | CHF: 335,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Lélegeztetőgépen van egy koronavírusos orvos a mátészalkai kórházból

Lélegeztetőgépen van egy koronavírusos orvos a mátészalkai kórházból

Lélegeztetőgépen van egy koronavírussal fertőzött orvos, aki a mátészalkai kórházban dolgozik – tudta meg az RTL Híradó. Az intézmény azt közölte, két orvos kapta el a kórt, emiatt a bőrgyógyászati szakrendelés átmenetileg szünetel. Mátészalkán a polgármester bejelentése szerint rajtuk kívül egy harmadik fertőzött is van.

Berettyóújfaluban is koronavírusos lett a helyi kórház egyik orvosa. Erről a település polgármestere adott hírt. A doktor Nagyváradon lakik. A kórházból négyen kerültek karanténba. 

Két gólyatábort is be kellett zárni, miután a Pécsi Tudományegyetem és a Szent István Egyetem Budai Campusának rendezvényén is találtak fertőzött diákot. Előbbin kettőt, utóbbin ötöt. A Szent István rektora azt nyilatkozta, mindent megtettek, hogy megelőzzék a fertőzést, maszkot viseltek, fertőtlenítőt használtak, hőmérőztek a szarvasi táborban.

Az Átrium színházban is van fertőzött, ezért elmaradnak az előadások, és állítólag Horvátországban, egy a Kvarner-öbölnél nyaraló magyar turista is megfertőződött.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2020/08/26/lelegeztetogepen_van_egy_koronavirusos_orvos_a_mateszalkai_korhazbol/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Súlyos autóbaleset a 33-as főúton, egy ember meghalt

Súlyos autóbaleset a 33-as főúton, egy ember meghalt

Egy ember meghalt, ketten súlyosan megsérültek szombat délután egy balesetben a 33-as főút hajdú-bihari szakaszán …